Live actueel weer.
Alarm en meldingen.

Geen waarschuwingen..

Buienradar & weersverwachting.

De Weersverwachting van het KNMI

Opgesteld op vrijdag 30 september 2016 om 23.49 uur

Langs de kust een bui. Overdag eerst meest droog, later buien

Het is wisselend bewolkt en langs de kust komt een enkele bui voor, mogelijk met onweer. Dieper landinwaarts blijft het grotendeels droog met enkele opklaringen. In het zuidoosten is het echter bewolkt en valt af en toe regen. In opklaringen is een enkele mistbank niet geheel uitgesloten. De zwakke, langs de kust matige, zuidenwind draait in de loop van de nacht naar het zuidoosten. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 8C in het noorden tot 13C vlak aan zee.

Zaterdagochtend is het wisselend bewolkt met langs de kust kans op bui, in het zuidoosten komt eerst veel bewolking voor en kan er mogelijk nog wat regen vallen. In de middag is het overwegend droog met af en toe zon, langs de kust is er voortdurend kans op een bui. Later in de middag en vooral in de avond komen er van het zuidwesten uit meer buien opzetten. Hierbij kan onweer en hagel voorkomen. De middagtemperatuur wordt ongeveer 18C. De zuidelijke wind is zwak tot matig en neemt in de avond langs de kust toe naar (vrij) krachtig.

In de nacht naar zondag vallen er vooral in het westen en noorden buien, soms met onweer en hagel. Dieper landinwaarts blijft het op een enkele bui na droog. Zondag overdag trekken de buien verder het land in. In de middag komt ook af en toe de zon tevoorschijn. De vlagerige wind draait overdag naar een westelijke tot noordwestelijke richting en trekt aan naar matig boven land. Langs de kust en boven het IJsselmeer neemt de wind toe naar krachtig tot hard, windkracht 6 tot 7. De minimumtemperatuur bedraagt ongeveer 10C, in de middag wordt het maximaal 16C. (Bron: KNMI)

Weersverwachting lange termijn.
Verwachting (middel)lange termijn

Vooruitzichten
Zondag bewolkt met af en toe neerslag, daarna droog met flinke zonnige perioden. Maximumtemperaturen rond 17 graden.
Za Zo Ma Di Wo Do
Zonneschijn (%) 30 30 40 40 70 60
Neerslagkans (%) 70 70 20 10 10 10
Neerslaghoeveelheid (mm) 4 4 0 0 0 0
Minimumtemperatuur (°C) 10 10 9/12 7/9 7/8 4/6
Middagtemperatuur (°C) 16 16 17/18 16/17 14/15 13/16
Windrichting W W N O O ZO
Windkracht (bft) 4 4 3 3 3 2
Uitgifte: 30/09/2016 23.49 uur LT


Bron: KNMI

Grafieken weermetingen.
temperatuur de afgelopen 24 uur.. luchdruk de afgelopen 24 uur..
Yowindow weer.

Onderstaande weermeting is niet afkomstig van Zwartewaterweer maar aangeleverd door het Noorse Meteorologische Instituut.

Free Weather Widget
YoWindow.com Forecast by yr.no
Yowindow weer.

Onderstaande weermeting is niet afkomstig van Zwartewaterweer maar aangeleverd door het Noorse Meteorologische Instituut.

Free Weather Widget
YoWindow.com Forecast by yr.no
Meteogram Zwartewaterland.